RING OSS - 030-33 090 67

Uterum Kungälv

RING OSS - 030-33 090 67

Uterum

Att bygga ett uterum i Kungälv kan vara en stor investering. Med våran breda erfarenhet kan du lita på att jobbet blir ordentligt gjort.

Att bygga ett uterum i Kungälv kan vara en stor investering. Det kräver tid, planering och bra materialval. Därför kan du alltid lita på att det är hantverkare med mångårig erfarenhet som sköter ditt bygge när du hör av dig till oss.

Kontakta oss för ett hembesök när du funderar på att bygga ett uterum i Kungälv.

Flera saker att tänka på

När du bygger ditt uterum i Kungälv är det flera saker du kan behöva tänka på. Först och främst är det läget. Du kan exempelvis bygga det i söderläge och dra fördel av solen under hela året. Andra saker att tänka på är om du vill ha ditt uterum inglasat eller med isolerade väggar.

Vill du få ut så mycket som möjligt av ditt uterum i Kungälv kan du överväga en helsida med glas. Dessa skjuter eller viker du lätt åt sidan under sommarhalvåret för att öppna upp ditt hus mot världen och bjuda in grönskan från din trädgård. Speciellt varma sommardagar kan det vara skönt att öppna upp ditt uterum i Kungälv och vädra ur så att du kan njuta av en sommarlunch utan att det blir för varmt.

Isolera ditt uterum i Kungälv

Har du dessutom en altan i anslutning till ditt uterum i Kungälv utökar du storleken på uteplatsen och kan med lätthet gå ut i köksträdgården för att hämta örter och kryddor som ger det lilla extra till din mat en skön sommarkväll. Då får du dessutom ett uterum i Kungälv som är mångsidigt och kan ofta används året om. Isolerar du ordentligt får du innetemperatur året runt. Annars ett lite kallare uterum så du kan svepa runt dig en filt och vinterförvara olivträdet eller citronträdet så det är redo att ställas ut när vårvärmen drar in över landet.

Förutom uterum i Kungälv är vi specialister på: 

  • Fönster
  • Vinterträdgård
  • Tillbyggnad
  • Inglasning
  • Altan

Att bygga ett uterum i Kungälv kan lätt bli stort projekt som stjäl mer tid än vad man tror att det ska göra. Du kan självklart köpa materialet hos oss och bygga ditt uterum själv. Annars finns vi här och sköter hela processen, från planering till bygge. Då vet du att det blir klart i tid och blir rätt gjort från början.

Vi har 20 års erfarenhet i branschen och vet vad som behövs för att lyckats med ett uterum i Kungälv. Våra hantverkare hjälper dig genom hela processen - från materialval till isolering - och guidar dig genom det snåriga bygglovet. Vi hjälper dig med bygglov och du kan självklart välja mellan fast eller löpande pris när du vill bygga ett uterum.